Málaga CF geeft voorsprong in slotfase uit handen

PONFERRADA – In de regio Castilië en León gaf voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 15 november aan het einde van de wedstrijd tegen SC Ponferradina voor de Spaanse Seguna División een vroeg verkregen 0-1 voorsprong alsnog uit handen. De thuisclub scoorde een kwartier voor het einde de gelijkmaker (1-1), bovendien werd Málaga-speler Mohamed Benkhemassa in de extra tijd met een rode kaart van het veld gezonden.

Málaga kende, ondanks een lange reis met gemiste aansluitingen en gecancelde vluchten, een voortvarende start in Ponferrada. Na zestien minuten werd dit vertaald in de openingstreffer door Yanis Rahmani. Ook daarna bleef Málaga lang de bovenliggende partij, ondanks aandringen van de thuisclub. In het laatste kwartier ontglipte de Andalusische ploeg alsnog de winst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s