Regenkans rond Nerja op zaterdag

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor zaterdag 14 november regenval in en rond Nerja. In de meest recente voorspellingen is daarbij sprake van regen in de nacht van vrijdag op zaterdag en is er ook zaterdag overdag de gehele dag kans op neerslag.

De temperaturen liggen daarbij volgens de meteorologen rond de 20 graden Celcius. Voor zondag 15 november zijn de voorspellingen beduidend gunstiger met veel zon, weinig wind en een gemiddelde dagtemperatuur van 23 graden Celsius. Maandag liggen die temperaturen zelfs rond de 25 graden terwijl ook gedurende de rest van de week het kwik iets boven de grens van 20 graden blijft in de recente weersverwachtingen van Aemet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s