Duo Dana & Gianni treedt op bij Bio Beach Club El Morche

EL MORCHE – In de kustplaats El Morche, tussen Nerja en Málaga gelegen, treedt zondag 15 november het duo Dana Andrews (zang) en Gianni Piras (gitaar) op. Dit gebeurt bij de Bio Beach Club aan de Paseo Marítimo 5 in El Morche.

Het optreden begint rond 13.30 uur. Dana Andrews en Gianni Piras brengen daarbij vooral jazz-, soul- en bluesmuziek ten gehore. Vooraf reserveren wordt aanbevolen in verband met de beperkte capaciteit vanwege de huidige Corona-regelgeving. Dit kan telefonisch via het nummer +34 657 364 594.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s