Rommelmarkt Nerja terug naar 50% bezetting

NERJA – De rommelmarkt van Nerja (aan de Avenida de la Constitución) gaat aanstaande zondag 15 november terug naar een maximale bezetting van 50%. Dit in verband met de aangescherpte regelgeving rond het Covid-19 virus. Ook worden zowel standhouders als het publiek steekproefsgewijs gecontroleerd of zij wel woonachtig zijn in Nerja.

De gemeente Nerja waarschuwde vandaag de standhouders voor een verscherping van de controles. In de nieuwe regelgeving zijn de gemeentegrenzen van Nerja tot en met maandag 23 november gesloten en mag niemand de gemeentegrenzen passeren tenzij er schriftelijk bewijs kan worden overlegd voor de noodzaak hiervan.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s