Aantal Corona-besmettingen in Nerja opnieuw omhoog

NERJA – Met achttien nieuwe gevallen is het aantal geconstateerde Covid-19 besmettingen in Nerja het afgelopen weekeinde opgelopen naar 201. Van dit totaal zijn er 55 gevallen gemeld gedurende de afgelopen twee weken.

Van de 201 gevallen (sinds het begin van de pandemie) zijn er inmiddels 114 officieel genezen verklaard, twee personen overleden aan de gevolgen van het virus. In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 november treedt er in geheel Andalucía een nieuwe reeks aan maatregelen in werking, waarmee de deskundigen de opmars van het virus hopen in te dammen en in het gunstigste geval te stoppen.

Zo zijn winkels en horecabedrijven verplicht om met ingang van dinsdag 10 november hun deuren te sluiten voor de avonduren. Deze maatregel is vooralsnog geldig voor de duur van twee weken, daarna wordt de situatie opnieuw bekeken aan de hand van de meest recente cijfers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s