Stijging van Corona-meldingen in Axarquía

NERJA – Het aantal meldingen van Corona-besmettingen bij de diverse gezondheidsdiensten in de regio Axarquía (waartoe onder meer Nerja behoort) is de afgelopen 48 uur toegenomen met 67 gevallen. Acht hiervan werden in Nerja gemeld. Dit meldt het Consejería de Salud y Familias de la Junta de Andalucía.

In totaal zijn er sinds het begin van de pandemie in de regio Axarquía 2.494 gevallen geregistreerd, waarvan er 1.117 officieel genezen zijn verklaard en 41 mensen zijn overleden. In de laatste 48 uur zijn er negentien personen genezen verklaard. Het merendeel van de nieuwe positieve gevallen werd de laatste twee etmalen geregistreerd in Vélez-Málaga (20), Rincón de la Victoria (16), Nerja en Torrox (beiden 8).

In de laatste twee weken is het aantal Corona-gevallen in de Axarquía-regio met 680 toegenomen. Bijna de helft hiervan (329) werd geconstateerd in Vélez-Málaga, in Nerja waren er de afgelopen twee weken 44 nieuwe gevallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s