Achtste speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de achtste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zondag 8 november speelt Ajax een uitwedstrijd tegen FC Utrecht (aftrap 12.15 uur). Feyenoord speelt vanaf 15.30 uur in de Rotterdamse Kuip tegen FC Groningen, AZ mag in en tegen Heerenveen aan de bak vanaf 17.45 uur. De Nederlandse voetbalzondag wordt afgesloten met het duel tussen PSV en Willem II (aftrap 21.00 uur).

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Granada CF speelt op het hoogste Spaanse niveau (Primera División) zondag vanaf 16.45 uur een uitwedstrijd tegen Real Sociedad, een niveau lager (Segunda División) komt het Andalusische Málaga CF op dezelfde dag vanaf 14.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen de nummer voorlaatst Sabadell.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s