Granada CF behoudt ongeslagen status in Europa League

NICOSIA – In de derde ronde van de poulefase voor de Europa League is de Andalusische voetbalclub Granada CF erin geslaagd tijdens het debuutjaar de ongeslagen status in dit Europese toernooi te behouden. In Cyprus werd donderdagavond 4 november Omonia Nicosia met 0-2 verslagen.

Na drie overwinningen in de voorrondes op respectievelijk KS Teuta (Albanië), Lokomotivi Tbilisi (Georgië) en Malmö (Zweden) volgde in Eindhoven winst op PSV (1-2) en een gelijkspel vorige week tegen het Griekse PAOK Saloniki (0-0) in de poulefase van de Europa League. Het Cypriotische Omonia Nicosia was donderdagavond in eigen huis kansloos tegen Granada, dat nu na drie wedstrijden de nog ongeslagen koploper is in groep E.

Yangel Herrera opende al na vier minuten spelen de score voor de Andalusische brigade, die gedurende de gehele wedstrijd een veldoverwicht had. Toch duurde het tot halverwege de tweede helft voor Luis Javier Suárez dit in een tweede doelpunt wist om te zetten: 0-2.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s