Voetbalduels Europa League in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De verrichtingen van de Nederlandse voetbalclubs in de Europa League zijn donderdagavond 5 november in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Daar worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. Bar El Fuego is te vinden aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

PSV komt vanaf 18.55 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki, AZ treedt om dezelfde tijd in Spanje aan voor een uitduel met Real Sociedad. Feyenoord treft in Rotterdam vanaf 21.00 uur het Russische CSKA Moskou als tegenstander.

Uitgezonden wordt ook de wedstrijd van het Andalusische Granada CF, dat het op Cyprus opneemt tegen Omonia Nicosia (aanvang 18.55 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s