Onderzoek naar dodelijk ongeval op El Saltillo-wandelpad

CANILLA DE AICEITUNO – De Guardia Civil is een onderzoek begonnen naar aanleiding van het dodelijk ongeval van afgelopen dinsdag 3 november, op het vorige week geopende wandelpad Saltillo de Canillas del Aceituno in de provincie Málaga. Een 56-jarige vrouw uit Málaga maakte daarbij een val van 50 meter in een ravijn, met dodelijke afloop.

Het ongeval heeft voor veel commotie gezorgd in de regio, waarbij de autoriteiten hebben besloten over te gaan tot een diepgaand onderzoek. Tot nu toe lijkt de meest voor de hand liggende optie dat de vrouw is gestruikeld tijdens de wandeling. Onderzocht wordt nog óf ze is gevallen terwijl ze een foto maakte en daarbij naar het scherm van haar mobiele telefoon keek en een misstap maakte.

De provinciale politiek heeft inmiddels een onderzoek geëist naar de veiligheid van het wandelpad. De route maakt deel uit van de zevende etappe de Gran Senda de Málaga, een 650 kilometer lange wandelroute door de provincie Málaga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s