Digitale lezing bij Arts Society Nerja

NERJA – Na een geslaagde test in oktober biedt de Arts Society Nerja ook in november twee digitale (Engelstalige) lezingen aan. Deze lezingen vervangen in de huidige Corona-tijd de maandelijkse activiteiten in het Centro Cultural van Nerja, die normaal gesproken door de Arts Society Nerja worden georganiseerd.

De eerste lezing staat gepland voor 10 november (aanvang 18.00 uur) en handelt over de Italiaanse kunstschilder Rafaël. De lezing wordt verzorgd door Siân Walters. Op dinsdag 24 november is er de lezing ‘The Magallan – Elcabo Expedition’ door Manuel Parodi. Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s