Vrouw komt om bij val van wandelpad Saltillo de Canillas del Aceituno

CANILLAS DE AICEITUNO – Bij een val vanaf het vorige week geopende wandelpad Saltillo de Canillas del Aceituno, een stuk landinwaarts achter Vélez-Málaga ter hoogte van het meer van Viñuela, is dinsdagmiddag 3 november een 56-jarige vrouw om het leven gekomen.

De vrouw, van wie buiten haar leeftijd nog geen gegevens openbaar zijn gemaakt, stortte bij de val vijftig meter naar beneden vanaf een klif in de Río Almanchares. De wandelroute maakt ook deel uit van de Gran Senda de Málaga, een 650 kilometer lange wandelroute door de provincie Málaga waarin het behoort tot de zevende etappe. Het ongeval vond plaats rond 14.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s