Granada CF houdt stand tegen Levante ondanks vroege rode kaart

GRANADA – Een rode kaart voor middenvelder Maxime Gonalons stond centraal in de Primera División-wedstrijd van zondagavond 1 november tussen het Andalusische Granada CF en het bezoekende Levante. De thuisclub liep vrijwel de gehele wedstrijd achter de feiten aan maar wist de schade te beperken: 1-1.

De Fransman werd al na een kwartier van het veld gestuurd. Op de moment leidde Granada na een vroege treffer van de Venezolaan Darwin Machís, die Granada al na acht minuten spelen op een 1-0 voorsprong zette. Na de veldverwijzing van Gonalons was Levante de toonaangevende ploeg met een duidelijk veldoverwicht.

Dit vertaalde zich na ruim een half uur in de gelijkmaker, welke werd geproduceerd door de Portugees Rúben Nunes. Levante ging vervolgens verwoed op zoek naar de winnende treffer maar slaagde niet in die opzet. Na deze puntendeling staat Granada op de vijfde plaats van de ranglijst voor de Primera División, volgende week (zondag 8 november, 16.15 uur) wacht de volgende competitiewedstrijd met een uitduel tegen Real Sociedad.

Foto (c) website Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s