Nerja trekt drie ton uit voor hulp aan lokale ondernemers in nood

NERJA – Met het vrijspelen van een budget van 300.000 euro wil de gemeente Nerja de komende tijd de gevolgen van de Corona-crisis voor zelfstandigen en kleine ondernemingen indammen. De gemeenteraad ging afgelopen donderdag in de maandelijkse, digitale, raadsvergadering akkoord met een voorstel tot het verlenen extra subsidies voor dit bedrag.

Daarnaast werden drie lokale ondersteuningsprojecten ter waarde van 160.000 euro goedgekeurd. Daarvan is 30.000 euro bestemd voor gezinnen die als gevolg van de Corona-crisis het risico lopen op sociale uitsluiting door inkomstenderving. Tevens keurde de gemeenteraad een voorstel goed waarmee 8,6 miljoen euro is gemoeid en dat is bestemd voor verbetering van de lokale infrastructuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s