Zevende speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zevende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagavond 31 oktober speelt Ajax een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (aftrap 20.00 uur). PSV komt een dag later (zondag 1 november, 17.45 uur) in Eindhoven in actie voor een thuisduel met ADO Den Haag. Feyenoord speelt diezelfde dag om 15.30 uur een uitwedstrijd in en tegen Emmen, om 21.00 uur staat zondagavond in Alkmaar de wedstrijd tussen AZ en RKC op het programma.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Granada CF speelt op het hoogste Spaanse niveau (Primera División) zondagavond vanaf 18.30 uur in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen Levante.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s