Málaga CF onderuit tegen Mallorca

MALLORCA – Voetbalclub Málaga CF is donderdagavond 29 oktober in de competitie voor de Spaanse Segunda División met 3-1 onderuit gegaan bij RCD Mallorca. De thuisclub stond bij rust al op een 1-0 voorsprong in een verder gelijk opgaande wedstrijd.

De Senegalese aanvaller Amath Ndiaye zette Mallorca al na tien minuten op een 1-0 voorsprong, Antonio Raillo verdubbelde vijf minuten na rust de marge. Málaga kwam halverwege de tweede helft nog wel terug naar 2-1 via een treffer van de Argentijn Pablo Chevarría. Zes minuten later gooide Pablo Rodríguez Vázquez het duel op slot met het derde doelpunt van Mallorca: 3-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s