Europa League-duels in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De verrichtingen van de Nederlandse voetbalclubs in de Europa League zijn donderdagavond 29 oktober in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Daar worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. Bar El Fuego is te vinden aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Feyenoord speelt donderdag in Rotterdam vanaf 18.55 uur een thuiswedstrijd tegen Oostenrijkse Wolfsberger AC, AZ komt om 21.00 uur in eigen huis in actie tegen NK Rijeka uit Kroatië. PSV treedt op Cyprus om dezelfde tijd aan tegen Omonia Nicosia.

Naast de duels van de Nederlandse club zijn bij El Fuego donderdagavond ook beelden te zien van andere wedstrijden uit de Europa League. Zo speelt het Andalusische Granada CF om 21.00 uur in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen PAOK Saloniki uit Griekenland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s