Aanvangstijdstip raadsvergadering Nerja gewijzigd

NERJA – De maandelijkse raadsvergadering van de gemeente Nerja begint donderdag 29 oktober om 17.00 uur in plaats van 09.00 uur zoals aanvankelijk stond gepland. De wijziging van het aanvangstijdstip is een gevolg van een aanvraag van twee wethouders.

De wethouders hadden elders verplichtingen in de ochtenduren en dreigden daardoor de maandelijkse raadsvergadering van oktober te missen. Een en ander heeft ook tot gevolg dat de geprogrammeerde en publiekelijk toegankelijke uitzendingen op de gemeentelijke Facebook- en YouTube-kanalen naar 17.00 uur zijn verplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s