El Molino vervroegt muzikale activiteiten

NERJA – De bekende bar El Molino in Nerja anticipeert op de ingestelde avondklok door de muzikale activiteiten voor komend weekeinde te vervroegen, waardoor de bezoekers vóór de gestelde limiet van 23.00 uur thuis kunnen zijn zonder daar bij de (flamenco)optredens te missen.

De bar aan Calle San José (tussen de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) opent aanstaand weekeinde op zowel zaterdag als zondag om 16.00 uur de deuren. De optredens zijn eveneens aanzienlijk vervroegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s