Halloween-optreden Flying Dolphins bij Fitzgerald’s

NERJA – De in de Axarquía-regio vermaarde en populaire band The Flying Dolphins treedt zaterdagavond 31 oktober op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja. Ook is er die avond de jaarlijkse Halloween-quiz.

De avond begint rond 19.00 uur, de deelnemende teams aan de quiz mogen uit maximaal zes personen bestaan. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon. De opbrengsten komen grotendeels ten goede aan de dierenstichting Costa Animal Society (CAS).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s