Zesde speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zesde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagmiddag 24 oktober speelt Ajax een uitwedstrijd tegen VVV Venlo (aftrap 16.30 uur). PSV komt een dag later (zondag 25 oktober, 15.30 uur) in Arnhem in actie voor een uitwedstrijd tegen Vitesse. Feyenoord speelt om 17.45 uur in Waalwijk tegen RKC, om 21.00 uur wordt er zondagavond in Den Haag afgetrapt voor het duel tussen ADO en AZ.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het Andalusische Málaga CF treedt zondag om 20.30 uur in het eigen La Rosaleda-stadion aan voor een competitiewedstrijd tegen Mirandés in de Spaanse Segunda División. Granada CF mag op het hoogste Spaanse niveau (Primera División) op zondagavond (18.30 uur) bij Madrid de strijd aanbinden met Getafe.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s