Málaga CF rukt na zege verder op in Segunda División

MALAGA – Met een1-0 overwinning op Sporting Gijón is voetbalclub Málaga CF donderdagavond 22 oktober opgerukt naar de vijfde plaats in de competitie voor de Spaanse Segunda División. De enige treffer van de wedstrijd viel al vroeg in de eerste helft. Het was de tweede overwinning op rij voor de Andalusische club, die lange tijd in financieel zwaar weer verkeerde.

Juan De Dios Rivas (spelersnaam Juande) tekende na 21 minuten spelen voor het enige doelpunt en na later bleek de winnende treffer. De bezoekers uit Gijón hadden wél een duidelijk veldoverwicht, in doelpunten wisten ze dat echter niet te vertalen. Zondag 25 oktober wacht Málaga CF opnieuw een thuiswedstrijd als middenmoter Mirandés als tegenstander aantreedt in het stadion La Rosaleda (aanvang 20.30 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s