PSV-Granada in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De verrichtingen van de Nederlandse voetbalclubs in de Europa League zijn donderdagavond 22 oktober in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Daar worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. Bar El Fuego is te vinden aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

PSV neemt het daarbij vanaf 18.55 uur in Eindhoven op tegen het Andalusische Granada CF, dat zich overtuigend door de voorrondes werkte en donderdagavond debuteert op Europees clubniveau. Om dezelfde tijd treedt AZ in Italië aan voor een uitduel tegen Napoli. In Kroatië werkt Feyenoord vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd af tegen Dinamo Zagreb.

Naast de duels van de Nederlandse club zijn bij El Fuego donderdagavond ook beelden te zien van andere voetbalwedstrijden voor de Europa League.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s