Champions League-duel Ajax-Liverpool in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. Woensdagavond 21 oktober is bij El Fuego onder meer het Europa League-duel tussen Ajax en het Engelse Liverpool te zien.

De wedstrijd begint om 21.00 uur en wordt gespeeld in Amsterdam. Ook andere wedstrijden uit de Champions League zijn te zien bij El Fuego. Donderdagavond 22 oktober zijn de verrichtingen van de Nederlandse clubs in de Europa League te volgen bij deze Spaans/Nederlandse bar aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s