Atletiekclub Nerja succesvol bij nationale titelstrijd

NERJA – De atleten en atletes van de atletiekclub Club Nerja de Atletismo Cueva de Nerja-UMA hebben afgelopen weekeinde met succes deelgenomen aan de Spaanse nationale juniorentitels (atleten en atletes onder veertien jaar) voor clubteams. De meisjesploeg pakte het goud, het jongensteam uit Nerja werd tweede.

De atletiekkampioenschappen werden afgewerkt op het sportcomplex Ciudad Deportiva Enrique López Cuenca van Nerja. Aan de wedstrijden wordt deelgenomen door 38 teams uit geheel Spanje, verdeeld over 15 jongensteams en 23 meisjesteams.

Foto (c) website Nerja Atletismo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s