Effectief Málaga CF boekt uitzege in Zaragoza

ZARAGOZA – In de Spaanse Segunda Divisón deed voetbalclub Málaga CF zondagavond 18 oktober goede zaken door Real Zaragoza in een uitwedstrijd met 1-2 te verslaan. De Andalusische formatie kwam vrij vroeg op een 0-2 voorsprong, zag de thuisclub vlak voor tijd terugkomen tot 1-2 maar trok uiteindelijk de drie punten over de streep.

Zaragoza had weliswaar het meeste balbezit (69 procent), Málaga toonde zich iets effectiever in het afronden van de kansen. De Argentijnse aanvaller Pablo Chavarría zette Málaga met zijn openingstreffer na veertien minuten spelen op voorsprong, Cayetano Quintana verdubbelde de marge ruim tien minuten later.

Na rust drong Real Zaragoza wel aan, maar de aansluittreffer liet lang op zich wachten. Zeven minuten voor tijd tekende Adrián González voor de 1-2, verder kwam Zaragoza niet. Mede door deze zege steeg Málaga, na zes speelronden, naar de zesde plaats op de ranglijst van de Segunda División.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s