Late treffer Herrera brengt Granada CF langs FC Sevilla

GRANADA – Een late treffer van Yangel Herrera bracht voetbalclub Granada CF zaterdagmiddag 17 oktober de winst in het Primera Divisón-competitieduel tegen FC Sevilla. Acht minuten voor tijd veerde het thuispubliek in het stadion Nuevo Los Cármenas op, toen Herrera de verlossende treffer liet aantekenen.

Beide Andalusische clubs hielden elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht. Sevilla speelde daarbij één helft met tien man, nadat Joan Jordán diep in de blessuretijd van de eerste helft met een rode kaart van het veld was gestuurd. Toch duurde het tot ver in de tweede helft voordat Herrera het numerieke veldoverwicht van de thuisclub in een treffer wist te vertalen. Granada CF rukte met de winst op naar de tweede plaats op de competitieranglijst.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s