Nieuwe editie Feria Gastronómica in Almuñécar

ALMUNECAR – In de kustplaats Almuñécar, op zo’n twintig kilometer van Nerja, vindt deze dagen de 22ste uitgave van het Feria Gastronómica plaats. Het gastronomisch evenement, dat vorige week is begonnen, duurt tot en met zondag 25 oktober.

Aan het Feria Gastronómica nemen 24 lokale etablissementen deel. De editie van 2020 staat in het teken van subtropisch fruit, waarbij de geserveerde gerechten een maximumprijs hebben van twaalf euro en een minimumprijs van zes euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s