Spaanse atletiekkampioenschappen in Nerja

NERJA – Op het sportcomplex Ciudad Deportiva Enrique López Cuenca langs de N-340 in Nerja worden zaterdag 17 en zondag 18 oktober atletiekwedstrijden afgewerkt met als inzet de Spaanse nationale juniorentitels (atleten en atletes onder veertien jaar) voor clubteams.

Aan de wedstrijden wordt deelgenomen door 38 teams uit geheel Spanje, verdeeld over 15 jongensteams en 23 meisjesteams. Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 16.00 uur en zijn de laatste atletieknummers voorzien om 21.30 uur, een dag later worden de eerste onderdelen om 09.00 uur in de ochtend afgewerkt en staat de afsluiting gepland om 14.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s