Voetbalinterland Italië-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competitie (evenals interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. Op woensdag 14 oktober is onder meer de wedstrijd Italië-Nederland voor de Nations League te zien bij El Fuego.

De aftrap voor deze interland is om 20.45 uur. Bar El Fuego is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas. De wedstrijden zijn daar te volgen op diverse grote tv-schermen, in de pauze worden er Hollandse snacks geserveerd.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s