Nieuw tractors voor stranddiensten Nerja

NERJA – De wethouder van strandzaken, María del Carmen López, heeft namens gemeente Nerja vrijdagochtend 9 oktober twee nieuwe tractors in ontvangst genomen. De beide machines worden in de toekomst ingezet bij schoonmaakacties op de diverse gemeentelijke stranden en hebben een waarde van 183.194 euro, een bedrag dat in zijn geheel is gesubsidieerd door de Junta de Andalucía.

De tractors werden aangeschaft uit een totale subsidie van ruim 350.000 euro, dat aan Nerja werd toegekend om de stranden van de stad te verbeteren en te onderhouden. Naast de tractoren worden er door de gemeente Nerja onder meer een jetski, stranddouches en allerlei soorten reinigingsmaterialen van aangeschaft.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s