CD Nerja oefent tegen jeugdteam Granada CF

NERJA – De voetballers van het lokale CD Nerja en een jeugdteam van Primera División-club Granada CF werken vrijdagavond 9 oktober een oefenwedstrijd af in Nerja. Gespeeld wordt er op het Campo Pepe Luis Bobadilla, de inzet is de Trofeo Balcón de Europa.

De wedstrijd begint om 19.30 uur, de entreeprijs bedraagt drie euro per persoon. Wél moet er, in verband met de huidige Corona-maatregelen, onderling anderhalve meter afstand worden gehouden en zijn mondmaskers verplicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s