Kans op neerslag in weekeinde rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor aanstaand weekeinde een kans op regenval in en rond Nerja. In de meest recente voorspellingen is daarbij sprake van regen op zondag 11 oktober.

Volgens de meteorologen is het tot zondag vooral zonnig nazomerweer met temperaturen rond de 25 graden Celsius. Deze lopen na het weekeinde volgens de verwachtingen iets terug tot net boven de 20 graden. De wind blijft voor de komende dagen zwak tot matig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s