Dagtrip naar Gibraltar vanuit Nerja

NERJA/TORROX/ALGARROBO – Vanuit Nerja, Torrox en Algarrobo is het op donderdag 12 november mogelijk een dagtrip te maken naar Gibraltar met de reisorganisatie Viajes Verano Azul. De kosten voor deelname zijn 16 euro persoon, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt waardoor het tijdig reserveren van een plaats wordt aanbevolen.

Aanmelden kan via het e-mailadres chimeneas2011@gmail.com of telefonisch via het nummer +34 630 982 230. Het vertrek staat gepland om 07.45 uur vanaf het Parque Verano Azul, waarna ook in Torrox en Algarrobo opgestapt kan worden. Het meebrengen van een paspoort is vereist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s