Granada CF komt niet langs Cádiz

CADIZ – In de Spaanse Primera División hield thuisclub Cádiz de Andalusische tegenstander Granada CF zondagavond op een 1-1 gelijkspel. Granada kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, had de gehele wedstrijd een veldoverwicht maar slaagde er desondanks niet in om met drie punten huiswaarts te keren.

De bezoekers namen na iets minder dan een half uur voetballen een 0-1 voorsprong door een treffer van Germán Sánchez. Drie minuten na de pauze tekende Iván Alejo, tegen de veldverhoudingen in, voor de gelijkmaker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s