Málaga CF fors onderuit in Madrid

MADRID – In de vierde speelronde voor de Spaanse Segunda División ging Málaga CF zaterdagavond 3 oktober fors onderuit in Madrid. In het Estadio de Vallecas was Rayo Vallecano met 4-0 te sterk voor de Andalusische voetballers.

De thuisclub leidde bij de rust al met 2-0 dankzij een, door Isaac Palazón benutte, strafschop (na een ruim een kwartier spelen) en een eigen doelpunt van Málaga-speler Juan de Dos Rivas (voetbalnaam ‘Juande’) drie minuten daarna.

Ook in het verdere verloop van de gelijk opgaande wedstrijd toonde Rayo zich effectiever in de afwerking. Eerst tilde José Angel Pozo La Rosa de stand naar 3-0, in de slotminuut tekende Antonio Cortés Heredia voor de 4-0 eindstand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s