Vierde speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de vierde speelronde van het nieuwe voetbalseizoen in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 2 oktober speelt FC Utrecht vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Op zaterdag 3 oktober staan onder meer de duels Vitesse-Heracles (aanvang 16.30 uur) en FC Twente-Emmen (21.00 uur) op de rol. Een dag later (zondag 4 oktober) ontmoet FC Groningen om 12.15 uur in eigen huis Ajax. Sparta speelt dan om 14.30 uur in Rotterdam tegen AZ en Feyenoord gaat op dezelfde tijd in Tilburg op bezoek bij Willem II. PSV speelt later op de dag (16.45 uur) in Eindhoven tegen Fortuna Sittard,

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s