Géén toename van Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja heeft zich voor de vierde dag op rij géén nieuwe Corona-besmetting aangediend. Dit blijkt uit de vandaag (vrijdag 2 oktober), gepubliceerde cijfers van de lokale gezondheidsdiensten. Het aantal geconstateerde gevallen, sinds het begin van de pandemie, blijft daarmee staan op 115.

Daarvan zijn 26 mensen inmiddels officieel genezen verklaard, één persoon is gedurende afgelopen maanden in Nerja overleden. Mede door deze recente cijfers heeft de gemeente Nerja de afgelopen week besloten om géén gehoor te geven aan het advies van de Junta de Andalucía om over te gaan op strengere veiligheidsmaatregelen, vooralsnog blijven de huidige maatregelen van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s