Expositie Nerja Art Association in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Expociones van Nerja is vanaf donderdag 1 oktober een expositie te bezoeken die is georganiseerd door de Nerja Art Association Aneda. Deze organisatie zet zich in voor de belangen van kunstenaars uit de Axarquía-regio, waartoe onder meer Nerja behoort.

De expositie loopt tot en met vrijdag 16 oktober en is dagelijks te bezoeken van 11.00-14.00 uur en van 19.00-22.00 uur. De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s