Kerk van Maro krijgt nieuwe verlichting

MARO – De Iglesia de las Maravillas van Maro krijgt de komende weken een nieuwe verlichting. Daarbij moeten twaalf, in de grond verzonken, lichtpunten vooral de gevel van de kerk in de avonduren verfraaien. Het werk maakt onderdeel uit van een plan van aanpak wat betreft de openbare verlichting in het tot de gemeente Nerja behorende kustdorp.

Deze werken zijn inmiddels door de gemeenteraad toegekend aan het bedrijf Citelum Ibérica SA voor een bedrag van 84.104,32 euro. Dit bedrag wordt volledig gefinancierd door de Junta de Andalucía. Daarbij wordt op diverse punten in Maro in de komende weken de bestaande verlichting vernieuwd, zonder dat daarbij het landschap ingrijpend wordt gewijzigd.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s