Granada CF krijgt pak slaag in Madrid

MADRID – Granada CF is de koppositie kwijt in de Spaanse Primera División. De Andalusische club kreeg zondag in Madrid met 6-1 een pak slaag van Atlético Madrid, dat in deze derde speelronde van de Spaanse competitie voor het eerst in actie kwam. De eerder geplande duels van Atlético waren wegens de Corona-perikelen uitgesteld.

In eigen huis liet Atlético vanaf het eerste fluitsignaal weinig twijfel bestaan over de bedoelingen: Diego Costa tekende al na negen minuten voor de openingstreffer. Zeven minuten later lag de bal opnieuw in het Andalusische doel, maar deze treffer werd afgekeurd waardoor Granada tot de rust de schade kon beperken.

In de tweede helft was het hek echter van de dam en scoorde Atlético er lustig op los. Twee minuten na de hervatting verdubbelde Ángel Correa de marge, in de 65e tilde minuut João Félix de stand naar 3-0. Marcos LLorente (72e minuut) en Luis Alberto Suárez (vijf minuten voor tijd) voerden de score nog verder op, alvorens Jorge Molina drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd voor Granada iets terugdeed: 5-1. Suárez strooide in de derde minuut van de blessuretijd nog wat extra zout in de wonden door de zesde Madrileense treffer te laten optekenen: 6-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s