Formule 1 GP Rusland en eredivisie-voetbal zondag te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen zondag volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana). Naast voetbalwedstrijden uit diverse nationale competities van Nederland, Engeland en Spanje is op zondag 27 september bij El Fuego de Formule 1 Grand Prix in het Russische Sochi op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen Max Verstappen, die de tweede kwalificatietijd realiseerde achter regerend wereldkampioen Lewis Hamilton) starten zondag om 13.10 uur voor hun Grand Prix. In de Nederlandse eredivisie staan zondag onder meer de voetbalwedstrijden tussen Feyenoord en ADO (aanvang 12.15 uur) en Heracles-PSV (16.45 uur) op het programma.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s