Activiteiten rond Día del Turismo in Almuñécar afgelast

ALMUNECAR – Alle geplande activiteiten rond de internationale Día del Turismo in de kustplaats Almuñécar zijn op het laatste moment afgelast in verband met de preventiemaatregelen rond het Covid-19 virus. Dit meldt de Patronato de Turismo de Almuñécar en La Herradura.

Zowel op zaterdag 26 september als zondag 27 september stonden er allerlei activiteiten geprogrammeerd in het Castillo de San Miguel, Museo Cueva de Siete Palacios, Museo Claves de Almuñécar, Acuario en Parque Ornitológico Loro Sexi. Uit veiligheidsoverwegingen zijn deze allen geschrapt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s