Zomer houdt aan rond Nerja

NERJA – Er komt vooralsnog geen einde aan het warme zomerweer voor Nerja en omstreken. Komend weekeinde blijft het kwik steken op temperaturen rond de 25 graden Celsius, in de week daarop wordt de grens van 30 graden weer overschreden in de meest recente weersverwachtingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Wél is er de komende dagen veelal sprake van voorbij drijvende wolkendekken, de kans op neerslag is daarbij vrijwel nihil volgens de meteorologen. De bij tijd en wijle vrij krachtige wind kan komend weekeinde wel als spelbreker fungeren, deze neemt vanaf zondag in kracht af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s