Derde speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de derde speelronde van het nieuwe voetbalseizoen in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 25 september speelt FC Twente een thuiswedstrijd tegen FC Groningen vanaf 20.00 uur. Op zaterdag 26 september staan onder meer de duels Fortuna Sittard-AZ (aanvang 18.45 uur) en Ajax-Vitesse (21.00 uur) op de rol. Een dag later (zondag 27 september) ontmoet Feyenoord om 12.15 uur in eigen huis FC Den Haag en speelt PSV om 16.45 uur in Almelo een uitwedstrijd tegen Heracles.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s