Nerja werkt aan verfraaiing van centrum

NERJA – Met de voltooiing van het schilderwerk in de Calles Iglesia em Tajillo in het centrum van de stad, naast de El Salvador-kerk en het Balcón de Europa, hoopt de gemeente Nerja een nieuwe stap te hebben gezet in het verfraaiingsproces van het oude centrum van de stad.

Volgens de wethouder van toerisme, Gema García, zijn deze werkzaamheden een eerste stap in een proces dat de complete binnenstad van Nerja beslaat. Daarbij worden vooral gevels opgeknapt, bloembakken en de beplanting vernieuwd alsmede schilderwerken verricht.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s