Nerja overschrijdt grens van honderd Corona-gevallen

NERJA – Met twee meldingen op dinsdag 22 september en liefst negentien in het afgelopen weekeinde is het aantal geconstateerde Corona-besmettingen in Nerja de afgelopen dagen explosief gestegen. Het totaal staat nu op 104, gemeten sinds het begin van de pandemie in maart.

Van deze gevallen zijn er inmiddels twaalf genezen verklaard, één persoon is overleden. In de gehele Axarquía-regio, waartoe Nerja behoort, zijn er tot nog toe 1.066 gevallen gemeld. Hiervan zijn er 374 hersteld verklaard, 75 personen zijn sinds maart in de Axarquía overleden aan het Covid-19 virus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s