Kwalificatieduels voor Europa League te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. Donderdagavond 24 september zijn bij bar El Fuego de kwalificatieduels van Nederlandse clubs voor de Europa League te zien.

PSV komt uit tegen het Sloveense Mura, dat in de eerste kwalificatieronde op 30 augustus met 0-4 te sterk was voor Nömme Kalju uit Estland. Twee weken later werd in het Mestni Stadion Fazanerija in het Sloveense Murska Sobota simpel afgerekend met het Deense AGF Aarhus (3-0). In datzelfde stadion klinkt donderdag 24 september om 19.00 uur het beginsignaal in de derde voorronde van de wedstrijd tussen Mura en PSV.

Om 21.00 uur bindt Willem II in Tilburg de strijd aan met het Schotse Glasgow Rangers. Een uur eerder (20.00 uur) vervolgt het Andalusische Granada CF in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes het Europese avontuur tegen Lokomotivi Tbilisi uit Georgië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s