Bewolkte en warme week rond Nerja

NERJA – Nerja wacht een week met veel bewolking en dagelijkse temperaturen van circa 27 graden Celsius. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen voor de Costa del Sol.

De wind is de komende week zwak tot matig, van neerslag is vooralsnog geen sprake. Vooral op vrijdag 25 september neemt volgens de meteorologen de zon de overhand, in het komend weekeinde neemt – volgens de verwachtingen van Aemet – de gemiddelde dagtemperatuur af tot circa 23 graden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s