Schoonmaakacties langs provinciale weg MA-6120 bij Nerja

NERJA – Medewerkers van het bedrijf Delta Infraestructuras zijn deze dagen in opdracht van de provincie Málaga druk bezig met schoonmaakacties in de bermen en sloten van de provinciale weg MA-6120, die onder meer de N-340 verbindt met de Río de la Miel.

Nerja’s wethouder van landbouw en visserij Javier López gaf vrijdag in een persbericht aan erg blij te zijn met dit provinciale initiatief, dat deel uitmaakt van een provinciaal plan voor meer dan vijfhonderd kilometer aan provinciale wegen in de provincie Málaga. De schoonmaakactie bestaat naast het snoeien van de overvloedige begroeiing ook uit het plaatsen van nieuwe en beter zichtbare verkeersborden. Ook worden er maatregelen getroffen om berm- en bosbranden te voorkomen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s